Inloggen - Registreer  

Sous Chef

Valk Exclusief - Middelburg
BeschrijvingFunctiebeschrijving:Als sous chef ben je de rechterhand van de chefkok. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in de keuken. Jij gaat als sous-chef aan de
- Volledige vacature bekijken

Terug

Souschef Uren in overleg Meerdere locaties Keuken

Werken in Domburg - 07-03-2024 Naar vacature  

Wij zijn op zoek naar een gedreven souschef om ons keukenteam bij Badhotel Domburg & Paviljoen Strand90 te versterken! Ben jij gemotiveerd, enthousiast en barst je van creatieve ideeën?

Wat ga je doen als Souschef?

Voor onze twee locaties zijn we op zoek naar een enthousiaste souschef die het leuk vindt om in twee verschillende keukens te werken, afhankelijk van waar de behoefte op dat moment het grootst is.

De chef-kok en assistent-chef van het Badhotel hebben de leiding over zowel Strand90 als het Badhotel, maar zijn voornamelijk actief in het Badhotel. Je zult samenwerken met Souschef Aleksandra op Strand90, zodat er altijd leiding is op die locatie. In het Badhotel werk je in een groter team van leidinggevenden.

In het Badhotel bereid je maaltijden voor zowel vakantie- als zakelijke gasten, terwijl op Strand90 voornamelijk vakantiegangers en lokale gasten genieten van je kookkunsten. Het kan ook voorkomen dat vergaderende gasten van het Badhotel dineren op het strand. Dankzij de diverse gasten op beide locaties blijft koken voor jou altijd een boeiende uitdaging. Naast het bereiden van à la carte gerechten, speel je ook in op de wensen van individuele gasten en groepen. Jouw kennis en ideeën worden zeer gewaardeerd!

Of je nu fulltime (38 uur) of parttime bij ons wilt werken, we vinden vast een passende oplossing!
Er heerst een gezellige werksfeer en met koks uit allerlei culturen is diversiteit groot. Van hen leer ik veel over de verschillende wereldkeukens.
Gijs

Dit krijg je van ons:

  • Salaris op basis van jouw ervaring tussen € 2.732, - en € 3.465, - bruto per maand op basis van 38 uur per week;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer;
  • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld;
  • Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een sport- en fietsregeling, onvergetelijke personeelsfeestjes en kortingen op behandelingen in de spa, overnachtingen of diner!

Dit vragen wij van jou:

  • Jij hebt aantoonbare werkervaring in een leidinggevende keuken functie, of je bent toe aan de volgende stap in je carrière;
  • Jij werkt graag in teamverband en vindt het leuk om op verschillende locaties te werken;
  • Jij bent creatief en komt met vernieuwende ideeën.
meer...

Terug Naar vacature

Meer vacatures van Werken in Domburg
Meer Souschef Uren in overleg Meerdere locaties Keuken vacatures

Gerelateerde vacatures aan Souschef Uren in overleg Meerdere locaties Keuken

(Junior) Sous Chef

Repay HRM - Koudekerke
Strandhotel Westduin is op zoek naar(Junior) Sous ChefJouw culinaire flair en ervaring zijn de sleutel tot de meest heerlijke verrassingen voor onze gasten. De keuken is jouw domein, waar je met hartstocht en precisie je
- Volledige vacature bekijken

(Junior) Sous Chef

Repay HRM - Koudekerke
Strandhotel Westduin is op zoek naar(Junior) Sous ChefJouw culinaire flair en ervaring zijn de sleutel tot de meest heerlijke verrassingen voor onze gasten. De keuken is jouw domein, waar je met hartstocht en precisie je
- Volledige vacature bekijken

(Junior) Sous Chef

Repay HRM - Veere
Strandhotel Westduin is op zoek naar(Junior) Sous ChefJouw culinaire flair en ervaring zijn de sleutel tot de meest heerlijke verrassingen voor onze gasten. De keuken is jouw domein, waar je met hartstocht en precisie je
- Volledige vacature bekijken

(Junior) Sous Chef

Repay HRM - Koudekerke
Strandhotel Westduin is op zoek naar(Junior) Sous ChefJouw culinaire flair en ervaring zijn de sleutel tot de meest heerlijke verrassingen voor onze gasten. De keuken is jouw domein, waar je met hartstocht en precisie je
- Volledige vacature bekijken