Inloggen - Registreer  

Terug

Brasserie Beeckestijn

Brasserie Beeckestijn - Velsen-Zuid - 08-06-2020 Naar vacature  

Brasserie Beeckestijn in Velsen-Zuid ligt gelegen nabij Haarlem en Amsterdam en is een veelzijdige locatie, van restaurant tot eventlocatie. U kunt er terecht voor ontbijt, lunch en diner. We maken mooi eten toegankelijk en werken met seizoensgebonden producten en halen ingrediënten uit de eigen moestuin. Zowel als bedienend personeel alsook het keukenteam heeft uitzicht op de tuinen en het terras, wie wil nou niet in zo'n mooie omgeving werken?

We verzorgen ook de invulling van de diverse evenementen op Buitenplaats Beeckestijn wij zeggen altijd van trouwen tot rouwen en alles wat daar tussen zit.

Momenteel hebben we een aantal openstaande vacatures. Heb jij ervaring en wil jij op deze veelzijdige locatie werken? Bekijk de onderstaande vacatures en solliciteer bij de functie die het beste bij jou past.

We hopen je snel te mogen ontmoeten.

Zelfstandigwerkend kok | Fulltime

Als zelfstandigwerkend kok werk je samen met het keukenteam die passie heeft voor het vak, zij praten graag over eten, ze bereiden graag eten en daarnaast genieten ze ook van eten. Onze chef kok en sous chef zijn ware kunstenaars op het bord en maken naast de smaakcombinaties ook de perfecte kleurcombinatie. We verwachten van jou dat je hen daarin kan ondersteunen. Je bereidt zelfstandig gerechten voor met verse ingrediënten en werkt daarbij ook met ingrediënten uit de eigen moestuin. Daarbij behoren ook taken als het verrichten van voorbereidende werkzaamheden, het bewaken van onze kwaliteitsnormen en naleving van de hygiënevoorschriften tot je werkzaamheden. Ook heb je inbreng in de kaart die elke 6 weken wisselt en werken we daarnaast met een wisselend 5 gangen chefs-menu.

Wij vinden het belangrijk om in een leuk team te werken die met passie praat over hun werk, die weten wat hard werken is en uiteraard tijd maken voor een geintje. We bieden je een 4-daagse werkweek dus er is tijd voor je gezin, vrienden en sociaal leven.

Wat verwachten we van jou:
  • Minimaal enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol;
  • Diploma zelfstandig werkend kok (niveau 3);
  • Affiniteit heeft met koken op niveau;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereidt om in wissel en- weekenddiensten te werken;
  • Dat je bent een teamplayer ben die ook zelfstandig kan werken;
  • Je doet mise en place, bereiden van de gerechten en geeft deze door met oog voor detail;
  • Bereid is om verschillende werkzaamheden uit te voeren: MEP, koude- en warme kant, schoonmaakwerkzaamheden;
  • Bewaken op houdbaarheid en hygiëne vanuit de HACCP;
  • Het volgen van de bestaande bedrijfsprocessen mbt afval, reinigen en oplossen van kleine storingen in de keuken;
  • Leveren van inbreng aan de Chef-kok en Sous-chef mbt menukaarten;
  • Goede beheersing van Nederlandse taal.
Wat bieden wij?
  • Vierdaagse werkweek
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Pensioen volgens horeca CAO;
  • Salariëring conform CAO en op basis van ervaring;
  • Jaarlijkse teamuitjes en teambuilding activiteiten;
  • Werken in een jong, enthousiast en gemotiveerd team;
  • Een prachtige werkplek met uitzicht.
meer...

Terug - Opslaan en terug Naar vacature

Meer vacatures van Brasserie Beeckestijn