Inloggen - Registreer  

Zelfstandig werkend kok (Hotel Asteria )

Van der Sterren Hospitality - Venray
Als jij je hand niet omdraait voor een perfect gebakken tournedos, dan zoeken wij jou! Van carpaccio en schnitzel tot tonijn tataki en tournedos. Bij ons bereid je zowel de oude vertrouwde gerechten als luxe gerechten.
- Volledige vacature bekijken

Terug

Aankomend sous-chef

Hoeve De Boogaard - Venray - 03-08-2023 Naar vacature  

Wij zijn op zoek naar de culinaire duizendpoot die ons enthousiaste team aan kan vullen voor minimaal 28 uur. Ben jij
die aankomende souschef?
Heb je het hart voor culinair verwennen op de juiste plek en ben je wat minder ervaren ? Ook dan leren we je graag kennen !
Bel : 0478539070 of

mail :

Wij bieden


:
  • Een vierdaagse werkweek
  • Een hecht en gezellig team dat staat voor gastvrijheid en kwaliteit
  • Het keuken- en bedieningsteam zijn nauw verweven, er is een heel prettige werksfeer en afwisseling
  • We werken volgens het Euro-Toque principe wat betekent dat we met respect omgaan met onze producten en de omgeving
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheid tot interne opleiding / specialisme
  • Twee aaneengesloten vrije dagen (dinsdag en woensdag vrij)
  • Werken op de mooiste locatie van de omgeving
  • Gezellig sluitdrankje

Wij vragen

  • Ervaring als souschef is minder belangrijk, wel als zelfstandig werkend kok.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar dat is ook wat ons vak zo mooi maakt en zeker niet saai.
  • Enthousiasme, doorzettingsvermogen en flexibiliteit

Hoeve de Boogaard

Wanssumseweg 1
5862 AA Geijsteren
0478-539070
restaurant@hoevedeboogaard.nl

Openingstijden

Voor onze meest recente openingtijden kijkt u op

Huwelijksfeest

De mooiste dag van uw leven, maar ook een huwelijksjubileum beleeft u bij ons in De Boogaard. Klik
meer...

Terug - Opslaan en terug Naar vacature

Meer vacatures van Hoeve De Boogaard
Meer Aankomend sous-chef vacatures