Inloggen - Registreer  

Sous-Chef

Beers & Barrels - Amsterdam
De gouden match Je bent: Een ervaren Souschef Ervaren in het coachen van ervaren en onervaren koks Een teamspeler, je werkt graag samen Je krijgt: Een salaris tussen € 2.500,- en € 3.000,- exclusief fooi Direct een vast
- Volledige vacature bekijken
Helaas bent u niet ingelogd, login en probeer het opnieuw.     Terug

Terug

Sous-Chef & Barrels

Beers & Barrels - Amsterdam - 08-05-2024 Naar vacature  

Beers & Barrels Amsterdam
32 - 38 uur
Fulltime & Parttime
De gouden
match

Je bent:
Een ervaren Souschef
Ervaren in het coachen van ervaren en onervaren koks
Een teamspeler, je werkt graag samen

Je krijgt:
Een salaris tussen € 2.500,- en € 3.000,- exclusief fooi
Direct een vast contract
Een goede werk/ privébalans, bijvoorbeeld 4 dagen werken of bij 5 dagen om het weekend vrij
Volop groeikansen binnen RCE, de grootste horeca-organisatie van Nederland
Maak jij voor ons de lekkerste gerechten?

Waar ben

jij goed in?
Je hebt passie voor je vak en je bent een teamspeler. Je kan goed plannen en coördineren en vindt het leuk om onze koks te coachen en nieuwe medewerkers in te werken en te begeleiden. Wanneer de Chef-Kok afwezig is, ben jij de eindverantwoordelijke in de keuken.

Wat ga jij

doen?
Bij Beers & Barrels ben je als Souschef verantwoordelijk voor het coachen en managen van de keukenbrigade en je houdt overzicht in de keuken. Jij kan als ervaren Souschef goed plannen en coördineren. Je bent, samen met de Chef-Kok verantwoordelijk voor de keuken, de personeelsplanning en het aannemen en opleiden van je nieuwe collega’s. Wanneer de Chef-Kok afwezig is, ben jij de eindverantwoordelijke in de keuken. Je stuurt een team van 4 en 8 keuken-collega’s aan. In onze keuken zorg je voor de juiste mise en place en dat onze gerechten volgens onze vaste receptuur gemaakt worden en dat deze, mooi gepresenteerd, uitgeserveerd worden. Daarnaast controleer je regelmatig de kwaliteit van onze producten op houdbaarheid en versheid. Samen met de andere collega’s van de keukenbrigade zorg je voor een schone en frisse keuken en weet je de richtlijnen van HACCP toe te passen.

Bij ons kies je voor zekerheid en een goede privé-werkbalans. Bij ons werk je, volgens het rooster, 8 tot 9 uur per dag en 4 dagen per week is ook mogelijk. Bovendien heb je volop doorgroeimogelijkheden. Je weet 3 weken van tevoren je rooster, waarin jij van te voren kan aangeven wanneer je niet wil of kan werken. Natuurlijk zijn wij vooral een avond- en weekendzaak, dus dan moet je ook beschikbaar zijn.

Wanneer

kan ik
beginnen?
Wat ons betreft snel, na een vlotte procedure kan je meteen aan de slag.
meer...

Terug Naar vacature

Meer vacatures van Beers & Barrels
Meer Sous-Chef & Barrels vacatures

Gerelateerde vacatures aan Sous-Chef & Barrels

Sous Chef (Chef)

The Seafood Bar - Amsterdam
Functieomschrijving Jij houdt van diversiteit. Het managen van een team en het bewaken van de kwaliteit en kosten. Appeltje, kaviaar. Daarom past de rol van sous-chef bij jou. Maar je wilt meer. Bij The Seafood Bar is er
- Volledige vacature bekijken

Chef - Sous Chef

The Seafood Bar - Amsterdam
Functieomschrijving Jij houdt van diversiteit. Het managen van een team en het bewaken van de kwaliteit en kosten. Appeltje, kaviaar. Daarom past de rol van sous-chef bij jou. Maar je wilt meer. Bij The Seafood Bar is er
- Volledige vacature bekijken

Sous chef

The Seafood Bar - Amsterdam
Functieomschrijving Jij houdt van diversiteit. Het managen van een team en het bewaken van de kwaliteit en kosten. Appeltje, kaviaar. Daarom past de rol van sous-chef bij jou. Maar je wilt meer. Bij The Seafood Bar is er
- Volledige vacature bekijken

Sous Chef

The Seafood Bar - Amsterdam
Functieomschrijving Jij houdt van diversiteit. Het managen van een team en het bewaken van de kwaliteit en kosten. Appeltje, kaviaar. Daarom past de rol van sous-chef bij jou. Maar je wilt meer. Bij The Seafood Bar is er
- Volledige vacature bekijken